Over Jadis   over Jadis

Onze ervaring, uw voordeel

Jadis is een adviesbureau op het gebied van documentair informatiemanagement. 18 jaar lang voerden we onze bedrijfsactiviteiten uit in Dedemsvaart, sinds 1 oktober 2021 zijn we gevestigd te Coevorden. De eigenaar, Raymond Westerik, is sinds 1992 werkzaam in het brede veld van de documentaire informatie. Jarenlang trad hij op als adviseur informatiemanagement voor allerlei bedrijven en instellingen.

In 2003 richtte Raymond het bedrijf Jadis op, een adviesbureau op het gebied van informatiemanagement en archivering. Wij adviseren bedrijven en non-profit-organisaties aangaande de stroomlijning van documentprocessen, alsmede de structurering van archieven en vakinhoudelijke informatie. Ook kunnen we desgewenst de implementatie van de voorgestelde (eventueel geautomatiseerde) oplossingen ter hand nemen.
Daarnaast biedt Jadis een aantal aanvullende en ondersteunende diensten aan, zoals archiefonderhoud (bijv. het wegwerken van achterstanden in uw archief of het digitaliseren van uw archief), archiefopschoning en cursussen op het gebied van (digitaal) archiveren.

Detachering van personeel met een documentaire informatie-achtergrond behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Gewoon doen wat beloofd is

We werken veelal op projectbasis, maar of het nu een groot of klein project betreft of wellicht 'losse' werkzaamheden: klantgerichtheid en betrouwbaarheid zijn bij ons géén loze kreten. We voeren ons werk uit overeenkomstig hetgeen is afgesproken en binnen de daarvoor overeengekomen termijn. De offertes die door ons worden uitgebracht zijn altijd helder en concreet, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wilt u weten wat Jadis voor u kan betekenen? Vraag dan een geheel vrijblijvend gesprek aan. Dit kan via ons aanvraagformulier of bel: 06-22990991. Mailen kan natuurlijk ook: info@jadis.nl.

Jadis, uw gids in het informatiedoolhof!